![]() |
Corso D'inglese ...
...in Napoletano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1. I TELL YOU POPELY POPELY to dik papele papel 2. BUT WHAT REALLY? uaaaa ma over? 3. IN FOUR AND FOUR EIGHT in quatt e quatt'otto 4. WHEN IT WANTS, IT WANTS quant ce vo' ce vo' 5. BUT MAKE ME THE PLEASURE ma famm o piacer 6. DON'T EXTEND YOURSELF nun t'allargà 7. THE SOUL OF YOUR DEAD RELATIVES l'anm e kitemmuort 8. THIS DICK 'stu cazz 9. NOT EVEN TO THE DOGS! manc e can! 10. BUT WHAT ARE YOU STAY TO MAKE? ma che te stai facenn? 11. BUT WHO MAKES ME MAKES IT ma chi mo fa fa' 12. BUT OF WHAT ma e k kkos? 13. I AM TIRED DEAD sto murenn ra stankezz 14. WHO WIRES YOU! chi t' cac! 15. WHO HAS BEEN SEEN, HAS BEEN SEEN chi s'è vist s'è vist 16. TODAY IT'S NOT MOMENT ogg nun è moment 17. GIVE IT TODAY AND GIVE IT TOMORROW dai ogg e dai riman 18. PLEASE RE-TAKE YOURSELF arripijt 19. STAND IN THE BELL, LITTLE BABY stai in campana, ciakkarè 20. I DON'T CARE OF LESS nun me ne pò fotter kiù e tant 21. WE ARE AT HORSE stamm a cavall 22. I'M SO HUNGRY THAT I DON'T SEE teng na famm ca nun ce vek 23. GO TO DIE KILLED accir't 24. THANKS, LITTLE THANKS AND THANKS TO THE DICK grazie, graziell e grazi o cazz 25. I THINK ME mo vvek i 26. WHEN GOOD GOOD, MORE BLACK OF MIDNIGHT CAN ‘T COME quann bbuon buon, kiù nera ra mezzanott nun ppo’ venì 27. IN THE MOUTH OF YOUR SISTER m'occa a soreta 28. PLEASE GO QUICKLY IN THE MOUTH OF YOUR DEAD RELATIVES Mavaffàammòccdecchitemmuort!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
e questa l'hai dimenticata:
IN THE MOUTH OF YOUR SISTER (m'occa a soreta) :lol: :lol: |
caspita....la aggiungo subito! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chi più ne ha più ne metta!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
PLEASE GO QUICKLY IN THE MOUTH OF YOUR DEAD RELATIVES
Mavaffàammòccdecchitemmuort!!! |
HI!! MY DEAR SPERMIC MATE!!!
Ahuuù!! spaccìmmm!! |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|